Angst voor verandering? 1 en 2 april 2023

een weekendworkshop over moed en overgave

We leven steeds meer alsof alles planbaar en maakbaar is. Een idee dat regelmatig niet blijkt te kloppen, en dan voelen we ons bedreigd.

Unity in Duality, de filosofie en psychologie van de onderlinge verbondenheid, gaat ervan uit dat alles voortdurend in verandering is. Als je je dan ook identificeert met een vaststaand idee over jezelf, over anderen of hoe de wereld zich zal ontvouwen, zal er vanzelfsprekend angst opkomen. Maar als je erin slaagt samen te gaan met een dieper niveau van bestaan, maak je deel uit van dit natuurlijk transformatieproces, waarbij elke verandering een opening is voor een nieuw begin, dat levensvreugde en heling kan brengen.

In deze workshop bieden wij ervaringsgerichte, meditatieve oefeningen, ondersteund met theoretische inzichten, waardoor we het natuurlijke ritme van onze natuur leren te volgen. We leren om te gaan met wat inherent is aan leven: vergankelijkheid en existentiële angst.

Deze workshop wordt in het Nederlands gegeven door Caroline Vossen en Frances Nijssen, beiden lid van de internationale staf van Unity in Duality.


Caroline Vossen is klinisch psycholoog, psychotherapeut en supervisor en werkzaam in de klinische praktijk als behandelcoördinator bij PsyQ Arnhem en Enschede.

 

 

Frances Nijssen

Frances Nijssen is organisatiepsycholoog en coach. Zij is als leiderschapstrainer verbonden aan verschillende instituten en gespecialiseerd in transformatieve processen.

Praktische informatie

Data:
1 en 2 april 2023

Tijden
zaterdag 9.30-17.00 uur
zondag 9.30-16.00 uur

Plaats
Piet Gerritszaal, Mgr. Suyslaan 8, Heilig Landstichting (bij Nijmegen)

Kosten
€ 140
€ 120 voor UD-studenten
€ 100 kleine beurs

De organisatie van dit weekend ligt in handen van Tarab Instituut Nederland
Meer informatie: info@tarab-instituut.nl

Aanmelden via het aanmeldformulier