De-yoga-van-het-non-duale-11-en-12-febr-2023

De yoga van het non-duale 11 en 12 febr. 2023

Werken met de energie van het lichaam
met Cathy Pawlik

Aan ons fysieke bestaan ligt een subtieler veld ten grondslag: het energetisch lichaam. De yoga van het non-duale opent dit meer subtiele niveau in ons, een niveau waar lichaam en geest verweven zijn en dat van grote invloed is op ons welbevinden. Meesterschap daarover geeft natuurlijke kracht en harmonie aan ons fysieke en mentale bestaan.

We leren in deze workshop de diepere lagen van ons bestaan te openen en ervaren hoe we ons door deze natuurlijke kracht meer kunnen laten dragen. Dit zal veelal gebeuren door fysieke oefeningen en meditatie met af en toe een korte inleiding.


Cathy PawlikCathy Pawlik is lid van de trainingsstaf van het Tarab Institute International. Zij ontdekte reeds vroeg de rijkdom van yoga en bezit de graad van meester in de traditie van Shri Mahesh. Zij is ook opgeleid in de Tibetaanse yoga en al vele jaren een succesvol leraar in de non-duale yoga in Frankrijk. Haar ontmoeting met Unity in Duality is van beslissende invloed geweest op haar werk, waarin ze, zowel in Frankrijk als daarbuiten, mensen begeleidt naar een steeds dieper lichaamsbesef.

Praktische informatie

Data:
11 en 12 februari 2023

Tijden
zaterdag 10.00-17.00 uur
zondag 10.00-16.00 uur

Plaats
Jewel Heart Centrum, Hatertseveldweg 284, 6532 XX Nijmegen

Kosten
€ 140,- bij open inschrijving
€ 120,- voor UD-studenten
kleine beurs € 110,-

De workshop wordt in eenvoudig Engels gegeven

De organisatie van dit weekend ligt in handen van Tarab Instituut Nederland
Meer informatie: info@tarab-instituut.nl

Aanmelden via het aanmeldformulier