weekend-Innerlijke-Balans_-Bron-van-Dieper-Inzicht

VOORAANKONDIGING VAN EEN BIJZONDER WEEKEND 21-22 NOVEMBER, SAVE THE DATE !

Een meditatieve workshop over het werken met subtiele energie,

met LENE HANDBERG op 21 en 22 november 2020

Soms gaat in het leven ineens alles vanzelf. We krijgen energie van wat we doen en we zijn in harmonie met de wereld om ons heen. Een dergelijke ervaring lijkt een bijzondere speling van het lot, maar is in feite een natuurlijk proces dat ontstaat omdat er balans is tussen de verschillende subtiele energieën in onszelf en daarbuiten. Daardoor kunnen we de wereld ervaren in haar natuurlijke harmonie. Iets wat juist in deze turbulente tijden van groot belang kan zijn. Wat zijn deze subtiele energieën, hoe kunnen we daar mee werken en wat is het weten dat dan ontstaat?
In deze workshop leren we deze energieën kennen en in meditatieve oefeningen werken we aan hun balans en harmonie. Daarbij hebben we speciale aandacht voor de centrale energie van het hart, de plaats waar diepere verbondenheid en weten zich opent.


Lene Handberg vJLene Handberg is hoofddocent en decaan van de opleiding ‘Unity in Duality’, die in meerdere landen van Europa en daarbuiten wordt gegeven. Zij ontwikkelde, samen met Tarab Tulku Rinpoche een studie- en meditatieprogramma, waarmee het Tibetaans Boeddhisme vanuit een psychologisch perspectief wordt ontsloten. Voor zijn dood heeft Tarab Tulku haar gevraagd zijn werk voort te zetten. In dat kader geeft zij workshops en retraites over de hele wereld en verblijft ze, gesteund door onder andere de Dalai Lama, regelmatig in India om de door hem ontwikkelde inzichten ook terug te brengen naar de Tibetaanse gemeenschap.


Een bijzonder weekend in tijden van Corona:

De huidige ontwikkelingen rondom het Corona-virus en de effecten daarvan op toegestane groepsgroottes, hygiëne-maatregelen, reisvoorschriften, etc. maken het lastig om nu al definitieve praktische informatie te geven over de opzet van dit weekend. We hopen dat we dit met fysieke aanwezigheid kunnen doen voor een groep van maximaal 30 mensen, gecombineerd met de mogelijkheid om deze workshop ook on-line te volgen. Het kan ook zijn dat we gedwongen zijn om het programma in haar geheel on-line aan te bieden. Begin november hopen we daar meer duidelijkheid over te kunnen geven. Vooralsnog: save the date!

Voorlopige praktische informatie

Workshop: zaterdag 21 en zondag 22 november 2020
Locatie: Piet Gerritszaal, Heilig Land Stichting (bij Nijmegen) en/of on-line
Tijden:
10.00 – 17.30 en 10.00 – 16.00 uur bij fysieke lessen of:
10.00 – 12.00, 13.00 – 15.00 en 16.00 – 17.30 uur bij geheel on-line
Kosten:
€ 125; UD studenten € 100; kleine beurs € 75 bij fysieke lessen of:
€ 100; UD studenten € 75; kleine beurs € 50 bij on-line

De workshop wordt in het Engels gegeven en, indien nodig, naar het Nederlands vertaald.

De organisatie van deze week ligt in handen van Tarab Instituut Nederland.

Heb je belangstelling om deel te nemen, laat dat dan weten via info@tarab-instituut.nl, vermeld a.u.b. naam, telefoonnummer en voorkeur voor fysieke deelname of on-line. Je hebt dan, als je dat wilt, voorrang bij de toewijzing van de beschikbare fysieke plaatsen.

Begin november laten we je dan meer weten over de definitieve vorm en de daarbij behorende praktische opzet en kosten. Op dat moment kun je je aanmelding definitief maken.